Türkiye ve Yunanistan'da Lüks Gulet Yat Kiralama

2021 Yaz Sezonu Erken Rezervasyon Fırsatı

Guletbookers sizlere yeni sezonda mutlu ve sağlıklı günler diler! Tatil sezonunun keyif veren günleri işleri bu hafta ya da hatta önümüzdeki hafta için bir kenara bırakabileceğiniz anlamına gelir, haydi bir mola verin.

Grup Tatili

  • Tatilde beraber olmak istediğiniz yakın arkadaş grubunuz ile haberleşin ve hem onlara hem de kendinize şu soruları sorun: 2021 veya 2022 yıllarında tatillerimizde birlikte neler yapabiliriz?
  • Her gün gözümüzü kamaştıracak parlak güneşin altında oturmak istemez miyiz? Bir yandan güneşlenirken, bir soğuk içecek yudumlamak ya da gölgede kitap okumak harika olmaz mı?
  • Kano ile dolaşmak ve sabah erkenden serin sulara dalmaya ne dersiniz?
  • Turkuvaz renkli sularda harika bir kıyı şeridi boyunca yol alan güzel bir ahşap gulet üzerinde olmaktan daha güzel ne olabilir?
  • Issız koylara ve ilginç köylere yapılan geziler güzel olmaz mı?
  • Bize özen gösteren ve her gün lezzetli yemekler hazırlayıp bize sunan nazik bir mürettebatımız olsa güzel olmaz mı?
  • Kendi seçeceğimiz bir gulet üzerinde, bizim belirleyeceğimiz bir rotada beraberce bir maceraya atılmak harika olmaz mı?
  • Böyle çekici bir hayale kim karşı koyabilir? Eğer bu sorulara yanıtınız evetse, harekete geçmek için vakit kaybetmeyin. Arkadaş grubunuzdan kimlerin sizinle böyle bir tatile katılabileceğini, ne zaman yola çıkabileceğinizi ve bir gulette neler istediğinizi belirleyin. Haydi bunu şimdi yapın.
  • Peki size bu konuda kim yardımcı olabilir? Bu noktada Guletbookers özel arkadaş grubunuz için en iyi guleti bulma konusunda size yardımcı olabilir.

Neden şimdi diye düşünüyor olabilirsiniz; çünkü belki de bir mavi yolculuk tatiline çıkmanıza daha 3 ay veya yaz sonlarına kadar bir süre var. Erken rezervasyon yaptırmanın neden sizin için en doğru hareket olacağına dair üç temel nedeni aşağıda belirtmek isteriz.

Türkiye Kıyıları

Birinci neden tatil sezonudur. Bildiğiniz üzere, Türkiye kıyılarında en iyi yat kiralama sezonu Temmuz ve Eylül ayları arasındaki dönemdir. Bu dönemi sadece yaptıkları gulet tatilinden ve mürettebatlarından çok memnun kalıp aynı tekneyi bir sonraki sezon için de kiralayan misafirlerimiz değil pek çok kişi bilmektedir.

Bodrum guletleri arasında en çok rağbet gören tekne olan DIDI, küçük gruplar için sunduğu zarif ve lüks gulet tatili ile yıllar boyutunda kendini ispatlamış olup bu nedenle tatil için en çok tercih edilen haftalar daha aynı yazın sonunda veya yılbaşından itibaren rezerve edilebilmektedir.

Delüks Yat Didi

Kaliteli Gulet Yatlar

Arkadaş grubunuz için uygun kabin donanımına sahip, bütçenize uyan kaliteli guletler için en iyi seçimi mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse, önümüzdeki yıl için, özellikle Avrupa yoğun yaz sezonu için ve 2021, 2022 ve hatta 2023 Temmuz ve Ağustos aylarında Türkiye’de en çok tercih edilen tatil haftaları için pek çok guletin müsait olduğu şu anda rezervasyon yaptırabilme fırsatınızı değerlendirin.

Guletbookers’da bizim için en zor olan durum uygun guletleri son dakikada arayıp bulmaya çalışmaktır, çünkü böyle bir durumda müşterilerimiz için doğru yatı bulamamamız veya daha alt sınıf bir tekneyi daha yüksek fiyatlarla kiralayabilmemiz söz konusu olabilmektedir.

Fiyatlardan bahsetmişken, bu şu anda faydalanabileceğiniz üçüncü avantaj. Tüm yeni sezon fiyatları belirlenmeden önce, erken teklifler ile listelenen sezon fiyatları üzerinden ciddi avantajlar elde edebilirsiniz.

Tatilinizi büyük bir grup için mi planlıyorsunuz? Öyleyse önümüzdeki sezonda 14 kişinin üzerinde yolcu kapasitesine sahip uygun yatlar hakkında bilgi almak üzere bizimle iletişime geçmeniz çok önemli, çünkü çok az sayıda gulet kalabalık grupları ağırlayabilecek lisansa sahip olup bu teknelerin yolculuk yapabileceği bölgeler de sınırlıdır. Guletbookers ekibi; büyük grupların yapacağı gulet tatilleri ile ilgili her konuda sizlere hızlı bir biçimde yardım edebilmek için hazırdır.

Son Eklenen Yatlar

Yat Karaca 4
Yat Karaca 4
18 Netre
Kabin

günlük € 800 'dan itibaren
Yat Ya Selam
Yat Ya Selam
25.5 Netre
Kabin

günlük € 1.300 'dan itibaren
Trawler Yat Albatros Explorer
Trawler Yat Albatros Explorer
26 Netre
Kabin

günlük € 3.000 'dan itibaren
Yat Junior Tarkan
Yat Junior Tarkan
20 Netre
Kabin

günlük € 1.100 'dan itibaren
Hala Sorunuz mu var?

Guletbookers merkezi Bodrum - Türkiye'de olan, her ihtiyaca uygun kiralık yat filosu ve avantajlı fiyatları ile
unutamayacağınız anlardan oluşan mavi tur ve yat turu deneyimini en iyi şekilde sunmayı amaçlayan bağımsız bir şirketidir.

Yat Kiralama Talebi

Sorunsuz İletişim için WhatsApp üzerinden iletişime geçin.

[email protected]

+90 (539) 598 28 77

Yardım & Destek

Uzmanlarımız ile görüşerek, daha fazla seçeneğe göz atın.

[email protected]

+90 (533) 956 99 42

Tursab A:8324 - Seyahat Acentası
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği
Bodrum Deniz Ticaret Odası
Bodrum Denizciler Derneği
Google'ı Seviyoruz
Yat Kiralama Talebi Yat Kiralama Talebi Bizi Arayın Bizi Arayın İletişim Formu İletişim Formu
Guletbookers Support