Türkiye ve Yunanistan'da Lüks Gulet Yat Kiralama

2022 Yılında Mavi Tur ve Özel Yat Kiralama

Tüm kış çalıştıktan sonra yaz aylarında keyifli bir tatil yapmayı herkes iple çeker. Özellikle lüks imkânlara sahip tatiller, tatilcilerin gözdesidir. Bu lüks olanaklar arasında özel tekne kiralama da yer alır. Ülkemizin pek çok denize kıyısı olduğundan Türkiye, lüks bir yat tatili yapmak için oldukça uygundur.

Yat kiralama sayesinde aynı gün içinde pek çok farklı sahili görebilir ve bu yerlerde yüzebilirsiniz. Ayrıca bu yatların sunduğu olanaklar da tatil keyfiniz lüks bir dokunuş yapar. Özel yat kiralama ile tüm yıl beklediğiniz tatilin hakkını verebilirsiniz.

Yat Kiralama ile Nerelere Gidilebilir?

Türkiye’de yat kiralayarak gidebileceğiniz pek çok yer vardır. Size uygun bir rota ile aynı gün içinde pek çok yeri ziyaret edebilirsiniz. Özellikle Ege ve Akdeniz, yat kiralama konusunda öne çıkan iki turistik bölgedir. Akdeniz’de zengin bir tatil yapmak için Alanya özel yat kiralama imkânı ile bu lükse sahip olabilirsiniz. Alanya’nın doğal güzellikleri ve masmavi denizi, yat turunuz boyunca eşlik eder. Yeşil ile maviyi eşsiz bir şekilde bir araya getiren Alanya’da pek çok farklı sahili yat ile ziyaret edebilirsiniz.

Village Kalekoy Kekova

Eğer daha çok Ege’de tatil yapmayı seviyorsanız, Çeşme özel yat kiralama ile en lüks olanaklara sahip olabilirsiniz. Çeşme’nin eşsiz manzarası ve çok sayıda plajı size zengin bir yat turu vadeder. Tatiliniz boyunca dilediğiniz zaman Çeşme’nin canlılığına ayak uydurmak dilediğiniz zaman da daha sessiz ve huzurlu bir tatil yapmak için yat turlarını düşünebilirsiniz. Günlük ya da isteğinize göre birkaç günlük olarak tekne kiralayarak kafanızı dinleyebilir veya sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Yat Turunda Neler Yapabilirsiniz?

Mavi suların içinde pek çok doğal güzelliği keşfedebilmenizi sağlayan özel yat turu, dinlenmek ve eğlenmek için tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerden. Güneş ve denizin keyfini en iyi şekilde çıkarabilmeyi sağlayan bu turlarda, pek çok etkinlik de yapabilirsiniz. Farklı özelliklere ve imkânlara sahip tekneler arasından kendiniz uygun olanı tercih edebilirsiniz. Tekne içinde bulunan mutfaklarda sevdikleriniz ve kendiniz için lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Böylece gün boyu teknede keyifle vakit geçirebilirsiniz. Belli bir rota belirledikten sonra sizi etkileyen bir noktada durabilir ve bir süre burada denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir yandan farklı doğal güzellikleri keşfederken bir yandan da sevdiklerinizle eğlenmek için güzel bir parti düzenleyebilirsiniz. Doğum günü gibi özel günler için tekne kiralayarak farklı bir kutlama deneyimi elde edebilirsiniz. Profesyonel bir şekilde dalış yapmak için de günlük tekne kiralama imkânından yararlanabilirsiniz. Ekipmanlarınızı yanınızda bulundurabilir ve dilediğiniz bir yerde dalış keyfi yapabilirsiniz.

Özel Yatlarda Hangi Olanaklar Bulunur?

Yat kiralamak istediğinizde içindeki özelliklere göre seçim yapmak isteyebilirsiniz. Bu özellikler, yatların lüks seviyesini ve fiyatını belirler. İsteklerinize ve bütçenize uygun olarak lüks, ultra lüks ve VIP özel yatları tercih edebilirsiniz. Vip yat kiralama ile tüm lüks imkânlara sahip olabilirsiniz. Jakuziden müzik sistemine, jetskiden internet bağlantısına kadar pek çok özellik bu yatlarda bulunur. İç tasarımı birbirinden lüks bu yatların tümünde mutfak bulunur. Dilerseniz kendi yemeklerinizi hazırlayabilir, dilerseniz de tercih ettiğiniz hizmetlere göre kendinize özel çeşitli yemekler ve kokteyller hazırlatabilirsiniz.

VIP Gulet Yacht Double Eagle

Tüm yatlarda yer alan kaptan hizmeti de siz tatil keyfi yaparken güvenli bir alanda olmanızı sağlar. Fethiye yat kiralama için birbirinden lüks özelliklere sahip tekneler arasından size uygun olanı seçebilirsiniz.

Son Eklenen Yatlar

Yat Karaca 4
Yat Karaca 4
18 Netre
Kabin

günlük € 800 'dan itibaren
Yat Ya Selam
Yat Ya Selam
25.5 Netre
Kabin

günlük € 1.300 'dan itibaren
Trawler Yat Albatros Explorer
Trawler Yat Albatros Explorer
26 Netre
Kabin

günlük € 3.000 'dan itibaren
Yat Junior Tarkan
Yat Junior Tarkan
20 Netre
Kabin

günlük € 1.100 'dan itibaren
Hala Sorunuz mu var?

Guletbookers merkezi Bodrum - Türkiye'de olan, her ihtiyaca uygun kiralık yat filosu ve avantajlı fiyatları ile
unutamayacağınız anlardan oluşan mavi tur ve yat turu deneyimini en iyi şekilde sunmayı amaçlayan bağımsız bir şirketidir.

Yat Kiralama Talebi

Sorunsuz İletişim için WhatsApp üzerinden iletişime geçin.

[email protected]

+90 (539) 598 28 77

Yardım & Destek

Uzmanlarımız ile görüşerek, daha fazla seçeneğe göz atın.

[email protected]

+90 (533) 956 99 42

Tursab A:8324 - Seyahat Acentası
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği
Bodrum Deniz Ticaret Odası
Bodrum Denizciler Derneği
Google'ı Seviyoruz
Yat Kiralama Talebi Yat Kiralama Talebi Bizi Arayın Bizi Arayın İletişim Formu İletişim Formu
Guletbookers Support