Türkiye ve Yunanistan'da Lüks Gulet Yat Kiralama

2021’in Tekne Kiralama Önerileri

2021’nin stresini ve yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler şimdiden tatil planlarını yapmaya başladı. Kalabalık tatil yerlerinden uzak ve sevdiklerinizle birlikte inzivaya çekilip kendinizi deniz ve doğanın huzurlu ortamına bırakabileceğiniz mavi yolculuklar, bu yıl kendinize ve sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye.

Kendinizi doğanın ferahlatıcı kollarına bırakarak; kulaklarınızda yalnızca dalgaların sesini, teninizde ise güneşin iç ısıtan sıcaklığını hissedebileceğiniz, size özel VIP tekne kiralama ile tatilinizi huzur içinde ve canlanmış hissederek geçirebilirsiniz. Kiralama hizmetini almaya karar verdikten sonra atacağınız ilk adım, kaç günlük bir kiralama ve rota çizmek istediğinize karar vermek. Hatırlatmakta fayda var; VIP tekne turu fiyatları bu unsurlara göre değişkenlik gösterebilir. Tatil yorgunluğunu yaşatmayan aksine size enerji katan VIP yat kiralama, 2021 yılında bambaşka ve eşsiz bir tatil deneyimini yaşatıyor.

2021'in Tekne Kiralama Önerileri

Birbirinden farklı koylarda muhteşem manzaralara tanıklık edeceğiniz Bodrum ve çevresinde tatilini geçirmek isteyenler için birçok imkân tanıyor. Fethiye bölgesini tercih edenler için Göcek, doğal güzelliklerle donatılmış masmavi koylarında harika manzaralara sizi davet ediyor. Göcek tekne kiralama fiyatları hangi zaman aralığını seçtiğinize ve ilerleyeceğiniz rotaya göre değişebiliyor. 2021 tekne kiralama seçenekleri arasından VIP yat sınıfında bulunan modelleri incelemek isteyenler için en çok tercih edilen 5 tekneyi sizin için sıralıyoruz.

Yat Bedia Sultan

35 metre uzunluk ve 8 metre derinliğe sahip Bedia Sultan, 2008 yılında inşa edilmiştir. Türk koylarını keşfe çıkan Bedia Sultan, 10 yolcu kapasitesi ve toplamda 5 adet kabini ile kalabalık aile ve arkadaş grupları için oldukça uygundur. 2 adet master ve 3 adet double kabine sahiptir. Tatilinizi ev rahatlığında geçirebilmeniz için çok sayıda olanağı misafirlerine sunmakta. Klima, LCD TV, Playstation, internet ve müzik sistemi gibi birçok teknolojik ekipmanı bünyesinde barındıran lüks tekne, misafirlerine keyifli vakitler sağlıyor. Koy gezintileri sırasında su sporları yapmak isteyenler için Bedia Sultan’da; su kayağı, ringo, rüzgar sörfü, kano ve şnornel ekipmanları bulunurken, balıkçılıkla ilgilenenler için de olta takımı bulunuyor.

Bedia Sultan Gulet

Yat Double Eagle

Mürettebatı ve 10 kişilik yolcu kapasitesi ile Türk koylarında hizmet veriyor. 39 metre uzunluk ve 8 metre derinliğe sahip Double Eagle, 2010 yılında yapılmış ve 2015 yılında daha iyi hizmetler sunabilmek için yenilenmiştir. İçerisinde 2 master, 2 twin ve 1 double olmak üzere toplam 5 adet kabin bulunuyor.  İmkânları özellikle çocuklu aileler için kolaylık sağlıyor. İçerdiği kabin ve teknolojik ekipmanları ile misafirlerine konforlu ve eğlenceli bir yolculuk sunuyor. Wakeboard, su kayağı, ringo ve kano gibi su sporlarına ait ekipmanları da sağlayan Double Eagle; LCD TV, DVD, internet ve müzik sistemi ile tatiliniz sırasında eğlenceli anlar yaşamanıza vesile oluyor.

Double Eagle Gulet

Yat Cobra King

38 metre uzunluk ve 8 metre derinliğe sahiptir. 2005 yılında yapılmış ve 2018 yılında yenilenmiştir. Türkiye koylarında hizmet veren Cobra King, toplamda 5 adet kabini ile misafirlerini geniş ve rahat alanlarda ağırlıyor. Özenle döşenen iç mekân tasarımlarıyla yolcularını 5 yıldızlı oteldeymiş gibi hissettirirken yüksek standartlara sahip yaşam alanlarıyla misafirlerine tam anlamıyla üst düzey bir konaklama sunuyor. Su sporları ile ilgilenenler için Cobra King’de çok sayıda ekipman bulunuyor. LCD TV, DVD ve internet gibi multimedya ekipmanlarını da sunuyor. Muhteşem bir tatilin kapılarını aralamak sizin elinizde. VIP yat kiralama fiyatları sezona göre değişkenlik gösterebilmekte.

Cobra King Gulet

Yat Silvermoon

2010 yılında inşası tamamlanan ve 2013 yılında yenilenen Silvermoon, 36 metre uzunluk ve 7 metre derinliği ile geniş alanlar sunuyor. Türkiye koylarında hizmet veren yat, toplamda 4 adet kabine sahip genişliği ile 8 kişiye kadar yolcu ağırlıyor. Dekorasyonu ve donanımı ile misafirlerinin beğenisini topluyor. Su kayağı, ringo, kano ve şnorkel ekipmanlarına sahip olan Silvermoon, yolculuk sırasında su sporlarını denemek isteyenler için tüm imkânları sunuyor. İnternet, DVD ve LCD TV gibi teknolojik gibi ekipmanları ile yolcularına eğlenceli bir yolculuk sağlıyor.

Silvermoon Gulet

Yat Suheyla Sultan

12 kişilik yolcu kapasitesi ve zarif bir dekorasyona sahip 6 adet kabini ile yolcularını ağırlayan Suheyla Sultan, misafirlerine yüksek standartlarda bir hizmet veriyor. 40 metre uzunluğu ve 6 metre derinliği ile geniş, konforlu ve göz alıcı yaşam alanları sunuyor. Bu avantajlar doğrultusunda misafirlerinin yüksek kalitede bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Seyahat kapsamında Yunan adaları bulunan Suheyla Sultan, yolcularına sağladığı üst düzey olanaklarla bambaşka dünyalara açılırken konfor ve şıklığından taviz vermiyor.

Suheyla Sultan Gulet

Son Eklenen Yatlar

Yat Karaca 4
Yat Karaca 4
18 Netre
Kabin

günlük € 800 'dan itibaren
Yat Ya Selam
Yat Ya Selam
25.5 Netre
Kabin

günlük € 1.300 'dan itibaren
Trawler Yat Albatros Explorer
Trawler Yat Albatros Explorer
26 Netre
Kabin

günlük € 3.000 'dan itibaren
Yat Junior Tarkan
Yat Junior Tarkan
20 Netre
Kabin

günlük € 1.100 'dan itibaren
Hala Sorunuz mu var?

Guletbookers merkezi Bodrum - Türkiye'de olan, her ihtiyaca uygun kiralık yat filosu ve avantajlı fiyatları ile
unutamayacağınız anlardan oluşan mavi tur ve yat turu deneyimini en iyi şekilde sunmayı amaçlayan bağımsız bir şirketidir.

Yat Kiralama Talebi

Sorunsuz İletişim için WhatsApp üzerinden iletişime geçin.

[email protected]

+90 (539) 598 28 77

Yardım & Destek

Uzmanlarımız ile görüşerek, daha fazla seçeneğe göz atın.

[email protected]

+90 (533) 956 99 42

Tursab A:8324 - Seyahat Acentası
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği
Bodrum Deniz Ticaret Odası
Bodrum Denizciler Derneği
Google'ı Seviyoruz
Yat Kiralama Talebi Yat Kiralama Talebi Bizi Arayın Bizi Arayın İletişim Formu İletişim Formu
Guletbookers Support